Taxi Delden

Home | Taxi | Taxi Delden

Taxi Delden 074-2595159 BEREIKBAAR EN BESCHIKBAAR 24/7

Heeft u een taxi nodig in Delden? Taxi Delden Capartas Tours taxi’s brengen u veilig en comfortabel waar u heen wil.
Ook als u met een iets grotere groep bent en zoekt naar taxi Delden. Bij Taxi Delden Capartas Tours hebben wij auto’s en bussen in elk formaat. Zodat u niet met een groep van zeven , tien of veertien aangewezen bent op meerdere taxi’s meer gewoon een busje op maat kan krijgen. Dat is ook veel gezelliger.

Taxi Delden

Ook vanuit Delden kunt u voor elk formaat taxi groepsvervoer bij ons terecht. Bij meerdere mensen kan het snel een probleem zijn om een passende taxi te krijgen, bij Taxi Delden Capartas Tours is vervoer voor elke groep op maat mogelijk. Of u naar van Delden naar Enschede wil of van Delden naar Nijverdal en of u nu alleen bent of met zeven of elf personen. Een taxi van of naar Delden goed en goedkoop bij Taxi Delden Capartas Tours.

Ook bij het taxivervoer staat bij Taxi Delden Capartas kwaliteit voorop en dat voor een redelijke prijs. In uw eentje of met zijn achten tegelijk uw vervoer wordt goed verzorgd.

Bel ons van tevoren om een taxi te bestellen of als u hem nodig heeft.
U kunt ons altijd bellen op 074-2595159, mailen of het contactformulier invullen op onze site.
Daarnaast kunt u gebruik maken van onze app voor iOS en Android om een taxi te reserveren.

Taxi Delden voor elke gelegenheid

Groepsvervoer voor elk formaat groep bij taxi Delden Capartas. Voor verschillende opdrachtgevers verzorgen wij het vervoer van leerlingen, gehandicapten, ouderen en zakelijke klanten. Het vervoer kenmerkt zich door vaste rit-bewegingen, die veelal door ons met vaste voertuigen en vaste chauffeur worden verzorgd.

Maar ook voor een avond stappen, een bezoek aan een voetbal- of ander sportwedstrijd of aan een theater staan wij altijd voor u klaar. Door goed materiaal en chauffeurs kunt u ervan op aan dat u veilig en op tijd op uw bestemming komt en net zo betrouwbaar weer thuisgebracht wordt.

Groot voordeel bij Taxi Delden Capartas Tours is dat wij bussen en busjes in elk formaat hebben. Daardoor bent u meestal goedkoper uit als u met een groep of meerdere mensen bent. Bovendien is het veel leuker om in een bus te zitten dan om verspreid over twee of meerdere taxi’s te reizen. Taxi Delden Capartas Tours bied groepsvervoer van een tot tachtig personen, van luxe taxi tot personenbus tot touringcar.

Taxi Delden

Ook taxi vervoer van en naar Delden verzorgen wij graag. Vervoer van en naar plaatsen zoals Hengelo, Nijverdal, Rijssen, Hengevelde, Oldenzaal, Wierden, Goor, Bentelo, Denekamp, Ootmarsum, Vriezenveen, Bornerbroek, Zenderen, Markelo, Delden, Beckum, Haaksbergen, Buurse, Lichtenvoorde, Lochem, Deurningen, Weerselo, Borne, Saasveld, Enschede of Almelo regelen wij graag voor u. Op alle uren van de dag en voor elke grootte van gezelschap. Bel 074-2595159 of mail ons.

U kunt natuurlijk ook van tevoren bij ons een offerte aanvragen via ons formulier.

Uitgaansvervoer en groepsvervoer

Bent u met een grotere of kleinere groep? Capartas Tours Taxi Delden heeft voor iedere groep een bus of busje op maat. Dit is niet alleen gezelliger maar ook goedkoper dan meerdere taxi’s.Voor groepen raden wij wel aan om zoveel mogelijk van tevoren te reserveren. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerteformulier, maar natuurlijk ook gewoon bellen met: 074-2595159.

Ook voor uitgaansvervoer geldt dit, lekker met een groep gaan stappen of naar een evenement of festival? Regel een bus of busje bij Capartas Tours Taxi Delden zodat u zeker weet dat u comfortabel en betaalbaar heen en terug komt!

Uitgaansvervoer en groepsvervoer

Heeft u een taxi in Delden of ergens anders nodig, bel dan met onze taxi centrale in Hengelo 074-2595159 of via onze Capartas Tours App voor Iphone en Android die te downloaden is in de App-store en Google Play store op uw telefoon of via de links op onze startpagina . U krijgt dan te horen hoe snel wij bij u kunnen zijn. Op tijd gebeld, op tijd opgehaald.