Taxi Haaksbergen

Home | Taxi | Taxi Haaksbergen

Taxi Haaksbergen 074-2595159 BEREIKBAAR EN BESCHIKBAAR 24/7

Heeft u een taxi nodig in Haaksbergen? Taxi Haaksbergen Capartas Tours taxi’s brengen u veilig en comfortabel waar u heen wil.
Ook als u met een iets grotere groep bent en zoekt naar taxi Haaksbergen. Bij Taxi Haaksbergen Capartas Tours hebben wij auto’s en bussen in elk formaat. Zodat u niet met een groep van zeven , tien of veertien aangewezen bent op meerdere taxi’s meer gewoon een busje op maat kan krijgen. Dat is ook veel gezelliger.

Taxi Haaksbergen

Ook vanuit Haaksbergen kunt u voor elk formaat taxi groepsvervoer bij ons terecht. Bij meerdere mensen kan het snel een probleem zijn om een passende taxi te krijgen, bij Taxi Haaksbergen Capartas Tours is vervoer voor elke groep op maat mogelijk. Of u naar van Haaksbergen naar Enschede wil of van Haaksbergen naar Nijverdal en of u nu alleen bent of met zeven of elf personen. Een taxi van of naar Haaksbergen goed en goedkoop bij Taxi Haaksbergen Capartas Tours.

Ook bij het taxivervoer staat bij Taxi Haaksbergen Capartas kwaliteit voorop en dat voor een redelijke prijs. In uw eentje of met zijn achten tegelijk uw vervoer wordt goed verzorgd.

Bel ons van tevoren om een taxi te bestellen of als u hem nodig heeft.
U kunt ons altijd bellen op 074-2595159, mailen of het contactformulier invullen op onze site.
Daarnaast kunt u gebruik maken van onze app voor iOS en Android om een taxi te reserveren.

Taxi Haaksbergen voor elke gelegenheid

Groepsvervoer voor elk formaat groep bij taxi Haaksbergen Capartas. Voor verschillende opdrachtgevers verzorgen wij het vervoer van leerlingen, gehandicapten, ouderen en zakelijke klanten. Het vervoer kenmerkt zich door vaste rit-bewegingen, die veelal door ons met vaste voertuigen en vaste chauffeur worden verzorgd.

Maar ook voor een avond stappen, een bezoek aan een voetbal- of ander sportwedstrijd of aan een theater staan wij altijd voor u klaar. Door goed materiaal en chauffeurs kunt u ervan op aan dat u veilig en op tijd op uw bestemming komt en net zo betrouwbaar weer thuisgebracht wordt.

Groot voordeel bij Taxi Haaksbergen Capartas Tours is dat wij bussen en busjes in elk formaat hebben. Daardoor bent u meestal goedkoper uit als u met een groep of meerdere mensen bent. Bovendien is het veel leuker om in een bus te zitten dan om verspreid over twee of meerdere taxi’s te reizen. Taxi Haaksbergen Capartas Tours bied groepsvervoer van een tot tachtig personen, van luxe taxi tot personenbus tot touringcar.

Taxi Haaksbergen

Ook taxi vervoer van en naar Haaksbergen verzorgen wij graag. Vervoer van en naar plaatsen zoals Hengelo, Nijverdal, Rijssen, Hengevelde, Oldenzaal, Wierden, Goor, Bentelo, Denekamp, Ootmarsum, Vriezenveen, Bornerbroek, Zenderen, Markelo, Delden, Beckum, Haaksbergen, Buurse, Lichtenvoorde, Lochem, Deurningen, Weerselo, Borne, Saasveld, Enschede of Almelo regelen wij graag voor u. Op alle uren van de dag en voor elke grootte van gezelschap. Bel 074-2595159 of mail ons.

U kunt natuurlijk ook van tevoren bij ons een offerte aanvragen via ons formulier.

Uitgaansvervoer en groepsvervoer

Bent u met een grotere of kleinere groep? Capartas Tours Taxi Haaksbergen heeft voor iedere groep een bus of busje op maat. Dit is niet alleen gezelliger maar ook goedkoper dan meerdere taxi’s.Voor groepen raden wij wel aan om zoveel mogelijk van tevoren te reserveren. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerteformulier, maar natuurlijk ook gewoon bellen met: 074-2595159.

Ook voor uitgaansvervoer geldt dit, lekker met een groep gaan stappen of naar een evenement of festival? Regel een bus of busje bij Capartas Tours Taxi Haaksbergen zodat u zeker weet dat u comfortabel en betaalbaar heen en terug komt!

Gewoon een rit boeken?

Heeft u een taxi in Haaksbergen of ergens anders nodig, bel dan met onze taxi centrale in Hengelo 074-2595159 of via onze Capartas Tours App voor Iphone en Android die te downloaden is in de App-store en Google Play store op uw telefoon of via de links op onze startpagina . U krijgt dan te horen hoe snel wij bij u kunnen zijn. Op tijd gebeld, op tijd opgehaald.