Wildlands Emmen

Home | Wildlands Emmen

Wildlands Emmen

Een dierentuin met verschillende ‘werelden’: Animazia, Jungola, Nortica en Serenga.

Animazia: een XL-speelparadijs voor klimgeiten en andere kinderen. Het zit vol verrassingen zoals een piratenschip, Maya-tempel, doolhof en aquaria met tropische vissen. Ga ook zeker op bezoek bij de indrukwekkende groene zeeschildpadden en de bijzondere naakte molratten

Jungola: In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels. Hoor je de geluiden? In Jungola kom je oren en ogen tekort.

Nortica: Stap de wereld van de ijskoude polen in. Je komt langs een kolonie pinguïns, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat oog in oog met ijsberen. Van zo dichtbij zie je pas echt hoe groot en sterk ze zijn. In het Norticatheater even verderop, ontmoet je onze speelse zeeleeuwen in een wervelende zeeleeuwen presentatie: leuk voor jong en oud. Nortica is een belevenis!

Serenga: Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Zo rijd je met een truck over de Savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes en neushoorns. Zo dichtbij! Je trekt verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg. De Prairiedogsvlakte steek je over met de prairiedogs om je heen. Heb je ooit gezien hoe nijlpaarden onder water in ware ballerina’s veranderen? Als avonturier raas je uit in onze achtbaan Tweestryd, waarmee je tegen elkaar door een oude mijn racet. Durf jij het aan? Serenga wacht op jou!

*Arrangementen zijn optioneel en worden alleen naar wens van de klant gereserveerd, indien de klant dit tijdig aangeeft bij Capartas Tours. Vraag naar de mogelijkheden