Apenheul

Home | Apenheul

Apenheul

In dit coole park lopen er meer dan 150 apen los tussen de bezoekers. Leerlingen beleven een dag vol plezier, bijzondere ontmoetingen en spannende belevenissen. Tussen de loslopende apen ontdekken de leerlingen deze toffe dieren het best. Ze ontmoeten de dieren dichterbij dan ooit. Door het hele park kunnen de leerlingen klimmen, springen en slingeren op de speeltoestellen. En dat allemaal tussen de loslopende apen!


In het grote bos van Apenheul klimmen en klauteren de apen overal om je heen. Best spannend! De apen kunnen ze zich goed verstoppen tussen al het groen, soms kan het een uitdaging zijn om alle apen te vinden. Met een beetje geduld komen ze vanzelf tevoorschijn. Bovendien vind je in het park handige spottips zodat je zeker alle apen kunt vinden!


Op expeditie met een gids
Hoe komt het dat de apen in Apenheul nooit weglopen? Wat eten de apen? Wat vinden apen leuk om te doen? Tijdens een speciale kinderrondleiding met een gids komen kinderen dit allemaal te weten! Deze avontuurlijke rondleiding is apart bij te boeken en duurt ongeveer een uur de rondleiding kost € 25,- per gids (max. 15 leerlingen per gids met max. 4 gidsen per dag).