Touringcar huren

Home | Touringcar huren

Touringcar huren

Een touringcar voor groepsvervoer huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij busbedrijf Capartas Tours, het flexibele vervoersbedrijf uit Twente.

Collectief op stap per bus, met een vereniging naar een uitwedstrijd van je eigen team of naar een (inter)nationale wedstrijd, een airport bus transfer, schoolreis, een meerdaagse (vakantie)reis of speciale wensen?

Huurt u dan een standaard bus, kleine of een grote bus bij Capartas Tours Hengelo. In overleg is er veel mogelijk.

Voorzien van alle extra’s

Elke bus die wij aanbieden is voorzien van airco en de touringcars zijn ook nog eens voorzien van wc’s, meerdere tv-schermen, goede nette stoelen voorzien van gordels voor de veiligheid van onze passagiers.

Naast deze voorzieningen vinden wij van Capartas Tours Hengelo de uitstraling van onze vervoersmiddelen zeer belangrijk. De auto’s, mini busjes en touringcars zijn allen metallic zwart gespoten voor een mooie strakke zakelijke uitstraling en voorzien van ons logo en contactgegevens.

Ons wagenpark en de opties voor groepsvervoer

Capartas Tours beschikt momenteel over een wagenpark dat groepen kan bedienen van 5 tot zeg het maar….
De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt.

Dus voor een flexibele, betrouwbare en betaalbare aanbieder voor groepsvervoer met bus en touringcar verhuur kiest u voor Capartas Tours uit Twente.

Dagtochten, groepstochten & stedentrips

Dagtochten zijn voor enkele bezoekers tot kleine groepen.

Lekker een dagje weg naar één van de mooie, leuke, interessante, spannende of uitdagende bestemmingen in Nederland, België , Duitsland of Frankrijk.

Wij maken op dagtochten op maat of U naar musicals, concerten, voetbalwedstrijden wilt of naar Evenementen alles is mogelijk. Een paar voorbeelden: Gezellig met een groepje naar de Zwarte Markt of met een vriendengroep naar Bottrop om indoor te skiën.

Ook organiseren wij dagtochten naar Parijs en Londen, binnen- of buitenland, wij brengen u waar u wil zijn.

En of u nu vanuit Hengelo, Enschede of Almelo wil vertrekken of dat er mensen in Apeldoorn of Arnhem opstappen, alles kan. Door persoonlijke aandacht en flexibiliteit zorgen wij dat u tevreden bent.

Voor ideeën kunt U ons ook bellen Capartas Tours 074-2595159