Schoolreizen

Home | Reizen | Schoolreizen

Schoolreizen voor iedereen.

Voor schoolreizen ben je bij Capartas Tours aan het juiste adres. Niet alleen hebben wij een ruime ervaring in het verzorgen van zowel eendaagse schoolreizen als meerdaagse excursies, wij verzorgen ook alle extra’s. Wij zorgen voor de reservering en aanschaf van kaartjes, eten en alles wat er verder nodig is. Je rekent dus alles in een keer bij ons af en de begeleiders kunnen zich bezighouden met de leerlingen.

Voor basis en voortgezet onderwijs

Wij kunnen complete pakketten verzorgen voor schoolreizen voor het basisonderwijs. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen bestemmingen kiezen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons formulier. Of neem contact op voor meer informatie of hulp bij je planning.

Ook voor excursies voor het voortgezet onderwijs kunnen wij pakketten bieden waar wij al ruime ervaring mee hebben. Ook helpen wij graag individuele wensen in te vullen. Ook hier nemen wij graag alle details van reservering en boeking uit handen. Zodat je alleen maar aan de begeleiding van de leerlingen hoeft te denken.

Ons wagenpark en de opties voor groepsvervoer

Dankzij onze moderne bussen die aan alle veiligheidseisen voldoen en onze ervaren chauffeurs kom je veilig en comfortabel aan op je bestemming. Zo zijn bij onze bussen alle zitplaatsen voorzien van gordels om de veiligheid te kunnen garanderen. Heb je nog vragen over onze werkwijze of extra’s zoals catering voor onderweg neem dan contact op via email of telefoon.

IMG 0452 | Capartas Tours
IMG 0451 | Capartas Tours