Compleet verzorgde schoolreisjes

Home | Reizen | Schoolreizen | Compleet verzorgde schoolreisjes

Schoolreisjes

 

Capartas Tours heeft door jarenlange ervaring met het verzorgen van schoolreisjes voor meerdere basisscholen in heel Nederland. Met de hele school naar een attractiepark naar keuze of toch liever een educatief schoolreisje? Met de individuele aandacht van Capartas Tours ben je hoe dan ook verzekerd van het perfecte schoolreisje. Wij helpen je graag met het uitvoeren van je ideeën en doen waar gewenst suggesties voor toevoegingen. 

Veilig en comfortabel

Uiteraard voldoen onze bussen en chauffeurs aan de hoogste veiligheidseisen. Door ons moderne wagenpark en ervaren chauffeurs kun je rekenen op een veilige en comfortabele reis. 

Volledig verzorgd of alleen vervoer

Of je nu alleen vervoer nodig hebt of dat wij verblijf, toegangskaarten, reservering en dergelijke moeten regelen, alles is mogelijk. Wij stellen met alle plezier een compleet programma samen. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Ook hierbij komt het persoonlijke karakter van Capartas Tours naar voren. Je krijgt geen verkoper aan de lijn maar iemand die ruime ervaring heeft met het organiseren van schoolreisjes daardoor goed advies kan geven.

Op deze pagina vindt je een paar suggesties voor je schoolreis, je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. 

IMG 20170509 WA0002 | Capartas Tours