Meerdaagse reizen buitenland

Home | Reizen | Meerdaagse reizen | Meerdaagse reizen buitenland

Meerdaagse reizen buitenland

Ook als je voor een paar dagen weg wil kun je natuurlijk bij Capartas Tours terecht. Sommige bestemmingen zijn te leuk of te ver weg om in een dag te kunnen doen.Op onze volledig verzorgde meerdaagse reizen zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van deze mini-vakantie.
Je wordt voorzien van alle informatie die nodig is om de leukste plekken van de stad te verkennen. Wij kunnen naar wens het reserveren van plaatsen, kaarten bij evenementen, rondvaarten ook voor je verzorgen. 

Dankzij onze luxe touringcars en ervaren personeel kun je optimaal genieten van deze meerdaagse stedentrip. Onze reizen naar Londen, Praag, Berlijn en andere steden in Europa bieden een perfecte kans om voor het eerst of opnieuw kennis te maken met deze plaatsen. Onze ervaren chauffeurs en reisleider zorgen voor de extra informatie en kennis die helpt om van deze trips een onvergetelijke ervaring te maken.

Naast de reizen die wij aanbieden verzorgen wij natuurlijk ook graag een reis voor u op aanvraag.

Dus mocht je naar een andere bestemming willen of op een andere datum vul dan vrijblijvend  ons offerteformulier in. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of een e-mail versturen, wij helpen je graag om de perfecte reis te realiseren!