Excursie voortgezet onderwijs

Home | Reizen | Schoolreizen | Excursie voortgezet onderwijs

Excursies voortgezet onderwijs.

Bij reizen voor studenten op het voorgezet onderwijs zijn excursies, werkweken en meerdaagse reizen zeer belangrijk. In het ideale geval wordt het educatieve en het aangename perfect gecombineerd. Daarbij helpt de individuele aandacht en de ervaring van Capartas Tours. Ook voor meerdaagse excursies naar het buitenland ben je bij Capartas Tours aan het juiste adres. Soms wil je verder reizen dan Nederland en de buurlanden, daarom kan je met Capartas Tours reizen naar een gewenste bestemming binnen Europa. De begeleiders en de studenten zijn gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring.

Wij helpen je graag met het uitvoeren van je ideeën en doen waar gewenst suggesties voor toevoegingen. 

Veilig en comfortabel

Uiteraard voldoen onze bussen en chauffeurs aan de hoogste veiligheidseisen. Door ons moderne wagenpark en ervaren chauffeurs kun je rekenen op een veilige en comfortabele reis. Onze excursies voor het voortgezet onderwijs zijn daardoor zowel leuk als leerzaam. In Nederland en in het buitenland verzorgen wij alles wat jij wil.

Volledig verzorgd of alleen vervoer

Of je nu alleen vervoer nodig hebt of dat wij verblijf, toegangskaarten, reservering en dergelijke moeten regelen, alles is mogelijk bij onze excursies voor het voortgezet onderwijs. Wij stellen met alle plezier een compleet programma samen, je kunt natuurlijk zelf invullen of aanpassen wat je wilt. Je kunt altijd contact opnemen met ons voor persoonlijk advies. Ook hierbij komt het persoonlijke karakter van Capartas Tours naar voren. Je krijgt geen verkoper aan de lijn maar iemand die ruime ervaring heeft met het organiseren van excursies voor het voortgezet onderwijs en daardoor goed advies kan geven.

Hier vind een paar suggesties voor excursies, je kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen met jouw wensen via ons contactformulier.
Ook als je nog niet weet waar je heen wil helpen wij je graag.

IMG 20170907 WA0003 | Capartas Tours