Compleet verzorgde excursies buitenland

Home | Reizen | Schoolreizen | Compleet verzorgde excursies buitenland

Compleet verzorgde excursies buitenland

Bij reizen voor leerlingen op het voorgezet onderwijs is de invulling van excursies, werkweken en meerdaagse reizen zeer belangrijk. In het ideale geval worden het educatieve en het aangename perfect gecombineerd. Daarbij helpt de individuele aandacht en de ervaring van Capartas Tours.

Wij helpen u graag met het uitvoeren van uw ideeën en doen waar gewenst suggesties voor toevoegingen. Wij verzorgen graag voor u het hele traject inclusief toegangskaarten, onderdak en reserveringen zodat de begeleiders zich volledig kunnen concentreren op de leerlingen. Hierbij regelen wij de betalingen zodat alles achteraf via een factuur betaald kan worden. Hierdoor hoeven de begeleiders zich niet bezig te houden met betalingen en bonnetjes.

Veilig en comfortabel

Uiteraard voldoen onze bussen en chauffeurs aan de hoogste veiligheidseisen. Door ons moderne materieel en ervaren chauffeurs kunt u rekenen op een veilige en comfortabele reis. Onze excursies voortgezet onderwijs zijn daardoor zowel leuk als leerzaam. In Nederland en in het buitenland verzorgen wij alles wat u wil.

Volledig verzorgd of alleen vervoer

Of u nu alleen vervoer nodig hebt of dat wij verblijf, toegangskaarten, reservering en dergelijke voor u moeten regelen, alles is mogelijk bij onze excursies voortgezet onderwijs. Wij stellen met alle plezier een compleet programma voor u samen maar u kunt natuurlijk zelf invullen of aanpassen wat u wilt. U kunt ons ook altijd bellen of mailen voor advies. Ook hierbij komt het persoonlijke karakter van Capartas Tours naar voren. U krijgt geen verkoper aan de lijn maar iemand die ruime ervaring heeft met het organiseren van excursies voor voortgezet onderwijs en daardoor goed advies kan geven.

Hiernaast een paar suggesties van ons voor reizen, maar u kunt natuurlijk altijd een offerte aanvragen voor uw wensen via ons formulier.
Ook als u nog niet weet waar u heen wil helpen wij u graag.