Schoolreisjes basisonderwijs

Home | Reizen | Schoolreizen | Schoolreisjes basisonderwijs

Schoolreisjes basisonderwijs

Schoolreisjes zijn een van onze specialiteiten. We hebben een zeer ruime ervaring in het verzorgen van schoolreisjes. Veiligheid en comfort staan daarbij hoog in het vaandel. Onze ervaren chauffeurs en moderne touringcars zorgen voor een veilige en zorgeloze reis. En of u nu alleen vervoer nodig heeft of dat wij ook toegangskaarten, eten en drinken moeten regelen, alles is mogelijk bij Capartas Tours.

Maar het is vooral de persoonlijke aandacht die het verschil maakt. Wij helpen u graag om de perfecte keuzes te maken en u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Makkelijk

Een van onze sterke punten is dat wij graag voor u het hele pakket verzorgen. Niet alleen het vervoer, maar ook toegangskaarten, eten en alles wat erbij komt kunnen wij voor u regelen. De begeleiders van de groep kunnen zich volledig bezig houden met de kinderen en alles kan achteraf in een keer worden afgerekend. Beter voor de begeleiders en makkelijker voor de administratie!

Hiernaast vind u een aantal suggesties voor bestemmingen, maar u kunt uiteraard ook andere bestemmingen kiezen. Vul ons formulier in en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte op.

Voordelige schoolreisjes basisschool

Door onze manier van werken kunnen wij de schoolreisjes betaalbaar houden en toch topkwaliteit te leveren. Perfect geregelde schoolreisjes voor een mooie prijs.
En of u nu alleen vervoer nodig hebt of dat u liever hebt dat wij de hele reis organiseren, alles kan. Dankzij onze ervaring kunnen wij u helpen elk schoolreisje voor de kinderen een feest en voor de begeleiders gemakkelijk te maken.