Meerdaagse reizen

Home | Reizen | Meerdaagse reizen

Meerdaagse reizen

Ook als u voor een paar dagen weg wil kunt u natuurlijk bij Capartas Tours terecht. Sommige bestemmingen zijn te leuk of te ver weg om in een dag te kunnen doen.Op onze volledig verzorgde meerdaagse reizen zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van deze mini-vakantie.
U wordt voorzien van alle informatie die nodig is om de leukste plekken van de stad te verkennen. Als u dat wilt verzorgen wij ook het reserveren van plaatsen of kaarten bij evenementen, bezienswaardigheden of rondvaarten.

Dankzij onze luxe touringcars en ervaren personeel kunt u optimaal genieten van deze meerdaagse stedentrip. Onze reizen naar Londen, Praag, Berlijn en andere steden in Europa bieden een perfecte kans om voor het eerst of opnieuw kennis te maken met deze plaatsen. Onze ervaren chauffeurs en reisleider zorgen voor de extra informatie en kennis die helpt om van deze trips een onvergetelijke ervaring te maken.

Naast de reizen die wij aanbieden verzorgen wij natuurlijk ook graag een reis voor u op aanvraag.

Dus mocht u naar een andere bestemming willen of op een andere datum vul dan vrijblijvend even ons offerteformulier in. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of emailen, wij helpen u graag om de perfecte reis te realiseren!