Reizen

Home | Reizen

Reizen

Een gezellig dagje met de bus op stap? Capartas Tours biedt het hele jaar door vele reizen aan. Dit betekend dat je het hele jaar door kan genieten van wat Europa te bieden heeft. Van concerten in de Ziggo Dome  tot meerdaagse reizen naar bijvoorbeeld de Big Ben in Londen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed helpen met een reis naar wens. Wij zorgen ervoor dat er aan jouw reis niks ontbreekt. 

Capartas Tours voorbeeldfoto bus 7 | Capartas Tours
IMG 20180422 WA0002 | Capartas Tours

Schoolreizen

Ook voor schoolreizen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen al jarenlang schoolreizen voor vele scholen in Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje naar Moviepark Germany of naar een schoolkamp op Ameland. Met onze touringcars kunnen wij de hele school in één keer vervoeren. Wij helpen graag met het organiseren van een schoolreisje. Zo kunnen wij in overleg de catering en de entree ter plaatse regelen. Hierdoor heb jij weer een zorg minder op deze drukke dag. 

Buitenlandse reizen

Een all-inclusive busreis naar een stad naar wens zonder ook maar iets te hoeven regelen. Klinkt als een droom, bij Capartas Tours wordt deze droom werkelijkheid. Wij bieden meerdaagse reizen naar steden door heel Europa of dichtbij huis in ons mooie Nederland. Alle meerdaagse busreizen die wij aanbieden zijn altijd all-inclusive. Dit houdt in dat excursies, hotels, entreegelden etc. allemaal in de prijs zijn inbegrepen. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je vakantie. 

Capartas tours touringcar hengelo 56 | Capartas Tours