Groepsvervoer

Home | Groepsvervoer

Busverhuur

Bij Capartas Tours staat de klant voorop. Met ons uitgebreide wagenpark hebben wij een divers aanbod aan touringcars. Van een 16 persoons party-liner tot een 84 persoons dubbeldekker. Door jarenlange ervaring wordt elk uitje een onvergetelijke ervaring. Ook voor compleet verzorgde reizen ben je bij ons aan het juiste adres. Jij geeft alleen een datum en bestemming, wij regelen de rest. Zo kun je optimaal genieten van je reis zonder ook maar iets te hoeven regelen. Het huren van een touringcar is altijd met chauffeur. Onze vakbekwame chauffeurs zorgen voor een prettige en veilige rit van A naar B.

178A8739 scaled | Capartas Tours
178A8778 1 | Capartas Tours

Onze touringcars

Veiligheid is de hoogste prioriteit van Capartas Tours, onze bussen voldoen aan alle veiligheidsnormen. Ook voldoen onze bussen aan de emissie-eisen zodat wij milieubewust rijden. Met een divers aanbod aan touringcars hebben wij altijd een touringcar die perfect past bij jouw wensen.. Onze touringcars zijn uitgerust met onder andere een keuken, toilet, airco, verstelbare stoelen, dvd-speler en vele andere opties. Met Capartas Tours reis je uiterst comfortabel. 

 

Onze busreizen

Wij bieden door de jaren heen vele busreizen door heel Europa. Denk bijvoorbeeld aan kerstmarkten, een concert van je lievelingsartiest , stedentrips en nog veel meer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een reis boeken maar heb je geen idee waarnaartoe? Geen probleem! Wij kunnen in overleg een all-in arrangement regelen. Vraag naar de mogelijkheden. Bij Capartas Tours ben je verzekerd van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

178A8631 | Capartas Tours