VIP en directievervoer

Home | Speciaal vervoer | VIP en directievervoer

Stijl en kwaliteit

Capartas Tours verzorgt directievervoer op hoog niveau voor iedereen voor wie stijl, veiligheid, comfort en discretie de norm is. Directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten. Capartas Tours vervoert ook uw binnen- en buitenlandse gasten. Ook bekende VIP’s worden regelmatig door ons vervoerd naar hun plaats van bestemming in zowel binnen- als buitenland. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij Capartas de norm.

Uw Capartas Executive privechauffeur staat 24/7 ter beschikking om u naar elke bestemming te vervoeren, in binnen- en buitenland.

DIRECTIEVERVOER PER LUXE V-KLASSE

Uw privé chauffeur komt voorrijden in een nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse / GLE-Klasse / E-Klasse. Onze executive V-Klasse heeft alle denkbare comfortopties aan boord om uw trip zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, zoals comfortabele stoelen, climate control, heeft achter individueel instelbare lederen stoelen met een werktafeltjes voor uw notities of notebook en een up-to-date navigatiesysteem dat de snelste route naar uw reisdoel garandeert.

De Mercedes-Benz V klasse biedt comfortabel plaats aan 7 passagiers: 1 voorin naast de chauffeur en 6 op de tegenover elkaar opgestelde banken achterin, of 6 personen in de uitvoering met klaptafel achterin.

Ook extra wensen zoals laptop aansluitingen of extra oplaadpunten regelen wij natuurlijk graag voor u.

PRIVÉ CHAUFFEUR ZONDER EEN WAGEN?

In de huidige vervoersmarkt willen klanten maximale flexibiliteit. Vervoer op maat is daarvan een logisch gevolg. De klant bepaalt en betaalt, wij van Capartas kunnen leveren. Anything, anytime, anywhere.

Altijd een passende chauffeur, voor elke situatie is er een passende chauffeur. Als een buitenlandse relatie van Schiphol moet worden opgehaald, is een chauffeur met talenkennis en ervaring wel zo makkelijk.

Of voor wie wil blijven werken in zijn eigen auto, op weg naar een relatie kilometers verderop.

Capartas tours touringcar hengelo 93 | Capartas Tours