Avonturenpark Hellendoorn

Home | Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn heeft een leuke sfeer, korte afstanden tussen de attracties en dat allemaal zonder de lange wachtrijen. Een ruim aanbod in attracties voor jong en oud! Je beleeft met de klas een leuk en onbezorgd dagje uit. Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire bestemmingen voor schoolreisjes. In de bossen van de Sallandse Heuvelrug zal je je nooit vervelen, met ruim 30 attracties is er de hele dag door wat leuks te beleven! Tussendoor lekkere frietjes met een kinderfrikandel* en daarna weer door naar de volgende attractie!

Aquaventura Slidepark*
De schoolreis naar Hellendoorn kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Het Slidepark is een outdoor waterpark van 5000 m2 met super coole waterglijbanen. Let wel op, in het outdoor waterpark zijn geen zwembaden! Het waterpark is leuk voor jong en oud. Naast de 11 spectaculaire glijbanen heeft het Slidepark voor de kleinsten een waterspeelplek.

*Arrangementen zijn optioneel en worden alleen naar wens van de klant gereserveerd, indien de klant dit tijdig aangeeft bij Capartas Tours. Vraag naar de mogelijkheden