Giga konijnenhol

Home | Giga konijnenhol

Giga konijnenhol

Een indoor speelparadijs voor de jongere leerlingen.
Een schoolreisje naar Bultje en zijn vriendjes is voor ieder kind een hele belevenis. Het hele park is onder de grond net als een echt konijnenhol, lekker warm en droog. Ook met slecht weer is dit een geschikt dagje uit. Als het lekker weer is kunnen de kinderen ‘s middags spelen op het grote Giga Konijnenveld met water en zand!

Konijnenveld
Bij goed weer kunnen de kinderen naar het Giga Konijnenveld gaan. In deze supergrote waterspeeltuin van ruim 10.000 m² zullen de kinderen zich zeker vermaken!
Net als de kinderen hebben ook de begeleiders een topdag tijdens dit indoor schoolreisje. Alles is namelijk verzorgd, van een informatiepakket tot het eten! Tijdens dit schoolreisje is er voor elk kind genoeg ranja en voor de begeleiders koffie en thee. De dag wordt een feestje met frietjes, snacks en een lekker ijsje*. Een compleet dagje uit voor de kinderen waar ze nog lang over na zullen praten!

Binnenpret
In het indoor speelparadijs van het Giga Konijnenhol vervelen de kinderen zich nooit. Klimmen en klauteren door de netstructuren, vliegen in een echte ufo, springen op het luchtkussen en losgaan in de ballenbak. De kinderen kunnen helemaal naar de top van het Giga Konijnenhol klimmen om van de grote glijbaan naar beneden te zoeven. ’S middags wordt er een spetterende theatershow voor de kinderen opgevoerd waarin Bultje de spannendste avonturen beleeft.

*Arrangementen zijn optioneel en worden alleen naar wens van de klant gereserveerd, indien de klant dit tijdig aangeeft bij Capartas Tours. Vraag naar de mogelijkheden